About our breeding

Af en toe hebben wij pups beschikbaar voor liefdevolle gezinnen. Binnen onze fokkerij staan gezondheid, conformatie en vooral het fantastische Golden-karakter hoog  in het vaandel. Het zachte, sociale, vriendelijke  en enthousiaste temperament is waar wij destijds zelf voor zijn gevallen, en wat wij hopen vast te houden in door ons gefokte pups.

Door ons gemaakte combinaties voldoen aan de reglementen van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland, en de rasverenigingen voor de Golden Retriever. Dit houdt in dat de ouderdieren van onze nesten o.a. onderzocht zijn op heupdysplasie, elleboogdysplasie en erfelijke oogafwijkingen, en op deze punten gezond zijn verklaard. Daarnaast beschikken onze honden over een uitslag m.b.t. de DNA-testen GR_PRA1, GR_PRA2 en Ichthyose (ICT-A).

 

Verder worden onze pups tijdens de eerste 8 weken van hun leven viermaal ontwormd, en op een leeftijd van ongeveer 6 weken ingeënt, onderzocht, en gezond verklaard door een dierenarts en beschikken bij vertrek over een stamboom, een microchip en een EU Dierenpaspoort.

Pups worden bij ons in de woonkamer geboren en grootgebracht, waarbij wij ze voorzien van zo veel mogelijk liefde, zorg en aandacht, om ze zo klaar te stomen voor hun toekomstige leven binnen een gezin. Hierbij ligt de nadruk op socialisatie en proberen wij de pups in aanraking te laten komen met allerlei prikkels uit het dagelijks leven.


Mocht u interesse hebben in een pup, of graag nog wat meer info en uitleg over onze fokkerij krijgen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord, of maken een afspraak zodat u onze Goldens in levenden lijve kunt komen bewonderen!